Service & Onderhoud

Wij staan voor u klaar!

Zorgvuldig onderhoud voor een langere levensduur

Om uw installaties in topconditie te houden is het belangrijk om een goede service en onderhoudspartij te hebben die dit voor u regelt. Binnen Klik hebben we een aparte afdeling voor Service & Onderhoud.

Service & Onderhoud

Vanuit deze afdeling wordt voor elke klant bekeken wat de behoeften zijn. Zo kan er een gepersonaliseerd onderhoudscontract opgesteld worden, waardoor de klant niet met onnodige kosten blijft zitten. Verder biedt Klik preventief onderhoud, zodat problemen zoveel mogelijk vooraf uit de weg worden gegaan. Zo heeft u als klant weinig omkijken naar de installaties en kunt u genieten van een veilige en comfortabele woon-, werk- en/of leefomgeving. Gebeurt er wel eens iets onverwachts? Dan kunt u terecht bij onze 24-uurs storingdienst.

Transparantie

Binnen Klik vinden wij het belangrijk om de klant op de hoogte te houden van de werkzaamheden die we verrichten. Daarom wordt een reëel beeld geschetst over de condities van de installaties. Daarbij wordt er een inschatting gemaakt van de benodigde financiële investeringen voor het adequaat in stand houden van de installaties. Verder worden er adviezen opgesteld met betrekking tot het onderhoudsbeleid en worden mogelijke risico’s door het uitstel van investeringen in kaart gebracht. Zo kan de klant weloverwogen keuzes maken. De klant zal op de hoogte gesteld worden door middel van diverse rapportages en een meerjarenplanning (MJOP).

Keuringen en inspecties

Veiligheid voor de klant en voor onze werknemers is iets wat wij bij Klik erg belangrijk vinden. Daarom verzorgen wij diverse inspecties en keuringen op het gebied van elektro- en klimaattechniek. Keuringen en inspecties die wij uit kunnen voeren zijn NEN 3140 inspecties, certificeringen van brandmeld, ontruiming en inbraak, keuringsinspecties van koel- en airco-installaties. Tevens zijn al onze werknemers vakbekwaam en gecertificeerd en voldoen we aan de huidige wet- en regelgeving.

Voor meer informatie hierover, neem contact met ons op

Elektrotechniek

Via deze link kunt u de elektrotechnische diensten van Klik bekijken. Binnen de elektrotechniek voert de afdeling Service & Onderhoud meerdere taken uit. Zo worden er preventief onderhoud uitgevoerd aan de elektrotechnische installaties. Jaarlijks wordt er ook noodverlichting onderhoud uitgevoerd. Op die manier worden de installaties in uitstekende conditie gehouden.

Klik verzorgt verder het beheer- en OP-taken van brandmeldinstallaties. Zo wordt u als klant ontzorgt. Ook kan er een onderhoudscontract aangeboden worden om eens per 5 jaar een meting van een datanetwerk te doen. Verder staat bij Klik veiligheid voorop. Daarom worden NEN 3140 inspecties uitgevoerd en gerapporteerd. Tot slot vindt er een jaarlijkse hercertificering plaats van brandmeld, ontruiming en inbraak.

 

Klimaattechniek

Via deze link kunt u de klimaattechnische diensten van Klik bekijken. Binnen de klimaattechniek voert de afdeling Service & Onderhoud meerdere taken uit. Zo wordt er preventief onderhoud uitgevoerd. Hier kunnen reparaties en vervangingen uitkomen wanneer deze nodig zijn. Op die manier wordt de kwaliteit van de installaties gewaarborgd. 

 

 

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020-69 66 885 of info@klikbv.nl.