Klimaattechiek

U klimaattechnisch ontzorgen

Een gezonde omgeving door goede klimaattechniek

Een gezond binnenklimaat is erg belangrijk voor een juiste werk-, leer- en leefomgeving. Enkel op die manier kan er goed gepresteerd worden en zal er geen schade zijn voor de gezondheid. Hiervoor dienen de diensten op het gebied van luchtbehandelingssystemen, verwarming, airconditioning en meet- en regeltechniek in de juiste handen te zijn. Daarvoor bent u bij Klik aan het juiste adres!

Klik is al meer dan 75 jaar werkzaam op het gebied van klimaattechniek in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan zaken als centrale verwarming (CV), meet- en regeltechniek, luchtbehandeling, airconditioning en nog veel meer. Het gehele proces van ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden van de installaties kan voor u geregeld worden door Klik. Door zo vroeg mogelijk in het proces betrokken te zijn, kunnen wij voor u het meeste betekenen. Uw inzicht en wensen dienen als basis voor waar, wanneer en hoe de middelen toegepast worden in en om uw gebouwen en installaties. Klik staat voor innovatieve oplossingen en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Wat wij doen

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 020-69 66 885 of info@klikbv.nl.

Ontdek onze projecten

Pharos Hoofddorp

Hotel Hoxton

Casparus College Weesp

Meet- en regeltechniek

Klik is op het gebied van meet- en regeltechniek een installatiepartner van Webseasy. Daarmee is het in staat om de klant te ontzorgen in het onderhouden, vervangen en aanbrengen van Webeasy gebouwbeheerssystemen (GBS). Andere merken kunnen ook geleverd of onderhouden worden. Hierbij hebben wij ruime ervaring met systemen van:

Service & Onderhoud

Via de afdeling ‘Service & Onderhoud’ wordt u een op maat gemaakt onderhoudscontract aangeboden. Daarin wordt rekening gehouden met de wensen van de klant. Op die manier bieden wij u iets waar u ook écht wat aan heeft. Dit levert een optimale bedrijfszekerheid op in combinatie met zo laag mogelijke energie- en onderhoudskosten voor de klant. Goed onderhoud is immers erg belangrijk om de installaties zo lang mogelijk mee te laten gaan. Daarom wordt er jaarlijks (of vaker) onderhoud aan de installaties gepleegd. Zo blijven ze van optimale kwaliteit. Verder staan wij 24 uur per dag voor u klaar bij onverhoopte storingen. U kunt ons bereiken via het storingsnummer 020-69 66 885