Projecten

Met trots aan de slag voor vele opdrachtgevers

Onze uitdagende projecten

Met meer dan 75 jaar werkervaring hebben we voor vele opdrachtgevers mogen werken. Benieuwd naar de projecten die wij al met succes verzorgd hebben? Hieronder een greep uit onze recent uitgevoerde projecten.

Casparus College Weesp

2021 – 2022

Klik is in opdracht van de Gooise Scholen Federatie verantwoordelijk voor het leveren en monteren en aanpassen van de luchtbehandeling in het kader van frisse scholen. Tevens zal Klik de benodigde energie zuinige warmtepompen leveren en monteren.

Diageo Amsterdam

2020 – 2021

In samenwerking met Tétris zijn er in een korte periode 2 verdiepingen van Diageo Amsterdam gerenoveerd. Wij hebben gezorgd voor een compleet nieuwe brandmeld- ,data-, elektra-, en verlichtingsinstallatie.

De Flevoschool Huizen

2021

Klik heeft gezorgd voor het leveren en monteren van energiezuinig Samsung VRF Systemen in de de lokalen en teamkamers, dit op basis van warmtepomp technologie. De bestaande Cascade ten behoeve van de verwarming is vervangen voor de ATAG XL. 

Vechtstede College Weesp

2021 

Klik heeft gezorgd voor het leveren, monteren en aanpassen van de luchtbehandeling in het kader van frisse scholen. Tevens zijn de benodigde energiezuinige warmtepompen geleverd en gemonteerd.

Pharos Hoofddorp

2020 – 2021

Klik heeft elektrotechnische installaties, zoals verlichting en regeltechniek, geleverd en gemonteerd. Tevens zijn er verwarming- en koelinstallaties aangelegd en is het complete ventilatiesysteem geregeld.

Montessori Lyceum

2021 

Klik heeft gezorgd voor het vervangen van één van de bestaande Novumax cv ketel met Riello voorzetbrander voor een ATAG XL cascade opstelling.

Primark Coolsingel Rotterdam

2020 – 2021

Klik heeft het volledige leidingnet in het nieuwe pand van Primark Rotterdam geleverd en gemonteerd. Het leidingnet voorziet in warmte en koeling. Tevens zijn de brandblus voorzieningen en de sanitaire watervoorziening verzorgd.