Elektrotechniek

Denken in oplossingen

Ontzorging op het gebied van elektrotechniek

In de huidige wereld is elektrotechniek niet meer weg te denken. Overal om ons heen is elektra. Denk aan licht, stopcontacten of datawerken, maar ook brand- en inbraakbeveiliging, zonnepanelen en toegangscontroles. Hier dient u als klant geen omkijken naar te hebben. Bij Klik bent u hiervoor aan het juiste adres!

Klik is al meer dan 75 jaar een ervaren partner op het gebied van elektrotechniek in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan zaken als licht- en krachtinstallaties, datanetwerken, beveiliging en nog veel meer. Daarbinnen kan het gehele proces van ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden van de installaties door ons doorlopen worden.

Wij denken graag al in een vroeg stadium mee, zodat we het meeste voor u kunnen betekenen. Uw inzichten en wensen dienen als basis voor waar, wanneer en hoe de middelen toegepast worden in en om uw gebouwen en installaties. Gedurende het proces wordt rekening gehouden met de mogelijkheden voor duurzaamheid en innovatie.

Wat wij doen

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 020-69 66 885 of info@klikbv.nl.

Ontdek onze projecten

Primark Coolsingel Rotterdam

Diageo Amsterdam

SOHO House Amsterdam

Service & Onderhoud

Via de afdeling ‘Service & Onderhoud’ wordt u een op maat gemaakt onderhoudscontract aangeboden. Daarin wordt rekening gehouden met de wensen van u als klant. Op die manier bieden wij u iets waar u ook écht wat aan heeft. Dit levert een optimale bedrijfszekerheid op in combinatie met zo laag mogelijke energie- en onderhoudskosten voor u als klant. Goed onderhoud is immers erg belangrijk om uw installaties zo lang mogelijk mee te laten gaan. Daarom staan wij 24 uur per dag voor u klaar bij onverhoopte storingen. U kunt ons bereiken via het storingsnummer 020-69 66 885