Over

Ontdek meer over Klik

Al meer dan 75 jaar staat Klik voor u klaar

Klik is een landelijk werkend installatie- en onderhoudsbedrijf op het gebied van klimaat- en elektrotechniek. Het gehele proces met betrekking tot installaties kan door ons opgepakt worden; het ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden van technische installaties valt hieronder. Dit doen wij voornamelijk in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan kantoorpanden, onderwijsinstellingen, bedrijfshallen en winkels. Dit kunnen nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten zijn.

Met al meer dan 75 jaar ervaring weten wij de klanten optimale bedrijfszekerheid te bieden in combinatie met zo laag mogelijke energie- en onderhoudskosten. Bovendien wordt er met de klant meegedacht en worden er duurzame en innovatieve oplossingen geboden voor de installaties.

1 bedrijf voor alles

Bij Klik kan het gehele proces van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud doorlopen worden. Zo hoeft u als klant minder contacten te onderhouden met diverse bedrijven, want u kunt alles onderbrengen bij één bedrijf. Hierdoor kunnen problemen efficiënter en effectiever opgepakt worden, gezien er minder communicatielijnen zijn.

Zo laag mogelijke kosten

Bij Klik vinden wij het belangrijk om de klant een zo goed mogelijke oplossing te bieden in combinatie met zo laag mogelijke kosten. Dit doen we door de energie- en onderhoudskosten zo laag mogelijk te maken. Daardoor bespaart u geld dat u beter elders kunt besteden.

Innovatie staat voorop

Bij Klik houden we de nieuwste technieken en trends in de gaten en spelen we hierop in. Zo blijven wij als organisatie meegaan met de huidige ontwikkelingen in de maatschappij. Tevens zorgt dit ervoor dat u als klant altijd up to date bent op het gebied van de installaties en zich geen zorgen hoeft te maken over verouderde technieken.

Werken bij Young Klik

Bij Young Klik krijg je als medewerker tot 30 jaar de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Op die manier kun jij jouw vaardigheden en kennis uitbreiden en ben je beter voorbereid op je baan in het werkveld. De nieuwe generatie is immers de toekomst van dit werkveld en dient zo goed mogelijk voorbereid te zijn op dat wat komen gaat.