LUCHTBEHANDELING

LUCHTBEHANDELING

Tegenwoordig worden er steeds meer eisen gesteld aan de luchtkwaliteit binnen gebouwen. Een gezond werkklimaat draagt bij aan betere resultaten op de werkvloer. Klik Klimaattechniek BV is gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhouden van ventilatiesystemen.

Een bekend probleem is dat de lucht in gebouwen te droog is, waardoor er klachten ontstaan (hoofdpijn, droge ogen). Een luchtbevochtiger biedt in dit soort gevallen uitkomst. Ook hierin verzorgen wij diverse diensten, waaronder het monteren, onderhouden en optimaliseren van de installatie.

Wij streven ernaar om installaties te leveren die zo duurzaam en zuinig mogelijk zijn in het verbruik, bijvoorbeeld door warmteterugwinning. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat en dit scheelt aanzienlijk in de stookkosten.

Om er voor te zorgen dat deze installaties ook goed blijven functioneren, bieden we altijd een onderhoudscontract aan om jaarlijks (of vaker) alle onderdelen na te kijken en te testen. En bij het onderhoudscontract krijgt u ook de service dat u 24/7 kunt bellen om uw storingen te melden, met daarbij de garantie dat deze ook binnen de afgesproken tijd zal worden opgepakt en verholpen.