KLIMAATTECHNIEK

KLIMAATTECHNIEK

Klik Klimaattechniek is uw professionele partner op het gebied van onder andere centrale verwarming, meet- en regeltechniek, luchtbehandeling en airconditioning.

Tegenwoordig worden er steeds meer eisen gesteld aan de luchtkwaliteit binnen gebouwen. Immers een gezond werkklimaat draagt bij aan betere prestaties op de werkvloer. Voor uw gebouwen kunnen wij het gehele traject, van ontwerp tot installatie verzorgen. De laatste trends en nieuwste technieken op het gebied van klimaatbeheersing worden toegepast. En u kunt rekenen op installaties die zo duurzaam én zuinig mogelijk zijn in het gebruik.

Om er voor te zorgen dat uw installaties goed blijven functioneren is het een ‘must’ om jaarlijks (of vaker) alle onderdelen na te kijken en te testen. Klik Service & Onderhoud kan u een op maat gemaakt onderhoudscontract aanbieden én staat 24 uur per dag voor u klaar bij onverhoopte storingen!

Diensten Klimaattechniek

Centrale verwarming – Luchtbehandeling – Koeling (F-gassen en PED gecertificeerd) – Waterinstallaties – Gasinstallaties – Meet-en Regeltechniek  (diverse gebouwbeheersystemen) – en meer

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

info@klikbv.nl of 020-69 66 885.