OVER ONS

OVER ONS

In 1946 is Elektrotechnisch Bureau Klik opgericht. In 1985 is de naam veranderd in Klik Electrotechniek B.V. Na een groei en de oprichting van Klik Klimaattechniek is Klik verhuisd naar de Hoogoorddreef 78 in Amsterdam. Deze locatie is goed gelegen vlakbij A2, A9, A10 en station Amsterdam Bijlmer Arena.  Sinds 2005 heeft Klik een nieuwe eigenaar en zijn beide bedrijven Klik Electrotechniek en Klik Klimaattechniek samengevoegd als Klik Electro- en Klimaattechniek. Begonnen als eenmanszaak en uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 60 medewerkers.

Klik is een informeel, innovatief, professioneel en landelijk werkend installatiebedrijf. Klik is partner voor het ontwikkelen, uitbreiden, aanpassen en onderhouden van complete installaties. Voornamelijk actief in de utiliteitsbouw, zoals kantoorpanden, bedrijfshallen, onderwijs en winkels, van zowel nieuwbouw-, renovatie- als onderhoudsprojecten.

Kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en service staan centraal in onze dienstverlening. Om dit te realiseren verzorgt de afdeling Service en Onderhoud het preventief onderhoud, de reparaties en reiniging én is er een 24-uurs storingsdienst om de storing snel en adequaat te verhelpen.

Klik streeft naar maximale klanttevredenheid en daarmee naar de totstandkoming van langdurige relaties!