ELEKTROTECHNIEK

ELEKTROTECHNIEK

Klik Elektrotechniek is uw professionele partner op het gebied van onder andere licht- en krachtinstallaties, datanetwerken en beveiliging.

In de hedendaagse wereld is elektrotechniek niet meer weg te denken Overal om ons heen is er elektra. Zoals licht, stopcontacten of datanetwerken, maar ook brand- en inbraakbeveiliging, camera’s, zonnepanelen, laadpalen en toegangscontrole. Uw inzicht en wensen dienen als basis voor waar, wanneer en hoe deze middelen worden toegepast in en om uw gebrouwen. U kunt daarbij rekenen op de expertise én adequate oplossingen van Klik Elektrotechniek.

Om er voor te zorgen dat uw installaties goed blijven functioneren is het een ‘must’ om jaarlijks (of vaker) alle onderdelen na te kijken en te testen.

Klik Service & Onderhoud kan u een op maat gemaakt onderhoudscontract aanbieden én staat 24 uur per dag voor u klaar bij onverhoopte storingen!

Diensten Elektrotechniek:

Licht- en krachtinstallaties – Datanetwerken – Brand- en inbraakbeveiliging – Toegangscontrole – CCTV – Bedrijfstelecommunicatie – Noodstroominstallaties – Noodverlichting – Domotica, Audio en Video – Laadsystemen elektrische auto’s – Zonnepanelen – en meer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

info@klikbv.nl of 020-69 66 885.