CAMERASYSTEEM

CAMERASYSTEEM

Ook voor camera systemen bent u bij KLIK Electrotechniek BV aan het juiste adres. Of het nu gaat om verouderde analoge camera’s aangesloten op een timelapse recorder, of om een IP-camera installatie, PoE-gevoed op een besloten (of bestaand) data netwerk. Opslag op een NAS of in de Cloud, er is tegenwoordig steeds meer mogelijk.

Zoals te verwachten is, zijn de nieuwste camerasystemen op afstand te monitoren. Waarbij de mogelijkheden om op mobiele apparaten (lees: smartphone of tablet) en computer/laptop de beelden te bekijken, steeds uitgebreider worden. En of er nu meerdere locaties moeten worden gekoppeld of stand-alone moet worden gekeken, dat maakt allemaal niet uit. Het is mogelijk.

De portfolio op het gebied van camera’s is heel uitgebreid en wordt alleen maar groter. Voor elke situatie is wel een camera te bedenken. Donkere of lichte omgeving, binnen of buiten, hoog of laag, vandaalbestendig, dichtbij of veraf. Alles is bespreekbaar.

Het camerasysteem dient uiteraard met enige regelmaat nagekeken te worden, om te zorgen dat de installatie goed blijft functioneren. Ook hiervoor kan KLIK Electrotechniek BV een onderhoudscontract aanbieden om jaarlijks (of vaker) alle onderdelen na te kijken en te testen. En bij het onderhoudscontract krijgt u ook de service dat u 24/7 kunt bellen om uw storingen te melden, met daarbij de garantie dat deze ook binnen de afgesproken tijd zal worden opgepakt en verholpen.