BEVEILIGING

BEVEILIGING

KLIK Electrotechniek BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van inbraaksystemen in alle BORG beveiligingsklassen en voor elk denkbaar te beveiligen object. Zoals bv woningen en bedrijven (van klein tot groot), maar ook scholen en overheidsinstellingen.

De aan te bieden producten variëren van draadloze systemen en hybride systemen, tot volledig bekabelde systemen. En met de mogelijkheden van tegenwoordig, zoals bediening via een App  en doormelding over IP, heeft u een systeem voorbereid voor het heden en de toekomst.

Uiteraard zijn deze installaties altijd maatwerk en indien u interesse heeft in 1 van bovenstaande systemen, dan komen we graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en aansluitend een eventuele vrijblijvende offerte. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen besproken en de mogelijkheden bekeken om een goed werkende en storingsvrije installatie af te leveren.

Om er voor te zorgen dat deze installaties ook goed blijven functioneren, bieden we altijd een onderhoudscontract aan om jaarlijks (of vaker) alle onderdelen na te kijken en te testen. En bij het onderhoudscontract krijgt u ook de service dat u 24/7 kunt bellen om uw storingen te melden, met daarbij de garantie dat deze ook binnen de afgesproken tijd zal worden opgepakt en verholpen.