AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

De temperaturen in de zomermaanden zijn de afgelopen jaren steeds hoger geworden in Nederland. Waar airconditioning vroeger meer een luxe product was, begint het tegenwoordig steeds meer de norm te worden.

Wij installeren verschillende soorten koelsystemen; van losse split-units tot aan totaal installaties voor grote panden, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren en monteren aircosystemen van uitstekende kwaliteit met de daarbij horende garantie.

Het plaatsen van de systemen wordt uitsluitend door gecertificeerde F-Gassen (STEK) monteurs gedaan. Dit alles op een milieuvriendelijke en VCA-verantwoorde manier.

Airconditioners vergen jaarlijks onderhoud om de goede werking te kunnen behouden. Wij bieden altijd een onderhoudscontract aan om elk jaar de installatie na te lopen op mankementen en dergelijken. Ook wordt er bij deze onderhoudsbeurt volgens de STEK-normen een meetrapport opgesteld om eventuele storingen te voorkomen. Dit kan met name in serverruimtes van cruciaal belang zijn.